Magnus en YASH delen internationale S/4 HANA kennis tijdens connect to innovate

Op dinsdag 3 en woensdag 4 oktober vindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein connect to innovate plaats. In dit nieuwe tweedaagse kennisevent worden het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days volledig met elkaar geïntegreerd. Hierdoor is het mogelijk een breed IT Master- & Businessprogramma aan te bieden, waarin nóg meer SAP kennis wordt gebundeld. connect to innovate is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

En daar dragen we graag ons steentje aan bij. Je vindt ons niet alleen op de informatiemarkt, we delen onze kennis ook in een aantal presentaties op het gebied van S/4 HANA, Analytics en de combinatie SAP & Mendix.

Top 5 Best practices from our biggest S/4 HANA projects – Magnus en YASH

Op dinsdag 3 oktober om 11:25 uur geven we in zaal B11 samen met onze partner YASH de presentatie “Top 5 Best practices from our biggest S/4 HANA projects”

Verzekerd zijn van de optimale combinatie van S/4HANA projectervaring en lokale kennis! Wilt u op korte termijn S/4HANA Enterprise implementeren? Maar aarzelt u, omdat u nog geen SAP-partner met relevante projectervaring en S/4HANA kennis heeft gevonden? YASH en Magnus hebben inmiddels al meer dan 15 internationale S/4HANA implementaties achter de rug waaronder S/4HANA Logistics en S/4HANA Finance. Wij garanderen u een veilige en tijdige transitie naar uw toekomstvaste platform.

Controlling Empowered – Trespa

Op dinsdag 3 oktober om 15:40 uur geeft Eric Jan van der Poll van Trespa in zaal E1 de presentatie “Controlling Empowered” waarin projectervaringen over de recente SAP BPC implementatie aan bod komen.

Hoe kan je controlling voorzien van meer informatie? Welke elementen zijn cruciaal in je planning- of consolidatieproject? Hoe kan je dit proces stroomlijnen? Kortom: Hoe krijg je Controlling echt in control van de planning of consolidatie.

Best of both worlds: agile innoveren met SAP & Mendix – Wouter Visser en Peter-Jan Simons

Op woensdag 4 oktober om 14:30 uur vertellen Wouter Visser en Peter-Jan Simons in zaal K14 alles over de combinatie SAP & Mendix, the best of both worlds.

Agile is here to stay! Tijdens deze sessie krijg je antwoord op een aantal vragen. Hoe kan ik solide & stabiele oplossingen leveren en tegelijk ook agile innovatie bieden? Hoe manage ik de vraag naar zowel kwaliteit als snelheid? Hoe manage ik de bestaande procesafwijkingen bij mijn upgrade naar S/4HANA? Magnus laat met sprekende real-life cases zien hoe zij deze vragen succesvol tackelen met de combinatie SAP en Mendix. Snel en iteratief innoveren met behoud van kwaliteit: Best of Both Worlds!

Maak kennis met YASH

Op onze stand kun je natuurlijk bijpraten met ons Magnus team, maar ook kennismaken met onze Amerikaans-Indiase technologie partner YASH. We werken al sinds 2013 samen op het gebied van hybrid shoring en richten ons nu ook gezamenlijk op S/4 HANA implementaties en migraties.

Meer informatie over connect to innovate, tickets en het volledige programma vind je op de eventsite. We zien je graag op 3 en 4 oktober in Nieuwegein!