Magnus presenteert omnichannel oplossing tijdens Mendix World 2014

Op 3 en 4 april presenteert Magnus tijdens Mendix World 2014 zijn omnichannel oplossing. In het thema ‘A new dimension in commerce’ delen we op interactieve wijze onze frisse blik op commerce. Daarnaast geven we demo’s van applicaties die we al voor diverse klanten hebben gerealiseerd.

 

Presentatie Across Bricks and Clicks: Connecting Channels at WE Fashion

Op vrijdag 4 april geven we om 11:15 uur samen met Koen Aben, Business Transformation director bij WE Fashion, een presentatie over de omnichannel strategie bij WE Fashion.

Koen Aben, Business Transformation director, WE Fashion
Axel Groothuis, Partner Eurogroup Consulting en lid van het Shopping2020 programmamanagement
Nander Stam, Managing Consultant, Magnus Technology Solutions

Consumentenaankoopgedrag verandert hard: van alleen fysieke winkels naar meerdere kanalen (winkel, webshop, mobiel, online marktplaatsen, shop in shop, etc,) en retailers moeten zich snel aanpassen. U krijgt inzicht in de relevante onderzoeksresultaten van het Shopping2020 programma en hun impact op de operationele retailprocessen. Vervolgens leert u hoe WE Fashion zich heeft voorbereid op deze toekomst. Inclusief de uitdagingen onderweg en de succesvolle applicaties die de klanten van WE Fashion loyal houdt, de voorraad accuraat en de data beschikbaar.

Waarom naar Mendix World 2014?

Tijdens dit internationale event krijgt u de kans om kennis te maken met het Mendix App Platform, haar partners en uitgebreide gebruikersgroep. U kunt:

  • Technische sessies en klantcases bijwonen.
  • Ideeën opdoen voor uw eigen app strategie door presentaties van IT visionairs.
  • Uw vragen en uitdagingen voorleggen aan de Mendix experts en ontwikkelaars.
  • Zelf het enthousiasme van de Mendix gebruikers ervaren.

Kortom, twee inspirerende dagen waarin u zowel Magnus als Mendix beter kunt leren kennen.

Deelname Mendix World 2014

Heeft u nog geen toegangskaarten voor Mendix World 2014?
We hebben nog een select aantal kaarten voor geïnteresseerden beschikbaar. Stuur zo snel mogelijk een mail naar Kimm van Splunter-Mazer, via k.vsplunter-mazer@magnus.nl en maak kans op een toegangskaart ter waarde van €299.

Over Mendix

Mendix levert het App Platform waarmee organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Hierdoor is er niet in maanden, maar al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren.

Links