Magnus ronde tafel sessie SAP EAM bekroond met SAP Validated Expertise Partnership’s (VEP)

“Om de maximale beschikbaarheid van uw installaties te kunnen garanderen zijn periodieke inspecties van uw Equipments essentieel.”

Op dinsdag 11 december 2012 heeft de EAM / PLM groep in Naarden een ronde tafel sessie georganiseerd met als onderwerp “Inspectiemanagement binnen de Onderhoudswereld”.  

Twee zeer ervaren EAM/PLM consultants hebben de deelnemers uitleg gegeven over de juiste opzet, methodieken en gereedschappen om kritische equipments op de juiste manier te inspecteren en daarover te kunnen rapporteren.

Het inrichten van Inspecties in het SAP systeem, het plannen van de Inspectierondes en uitvoeren daarvan met gebruik van een ‘mobile device’ zijn onderwerpen die interactief met de deelnemers zijn doorgenomen, ondersteund met een Live Demo van SAP MRS (Multiple Resource Scheduling) op ons demosysteem.

De middag kreeg een extra feestelijk tintje door het bericht van SAP Nederland dat Magnus tot Validated Expertise Partner (VEP) EAM en PLM is benoemd. Dit houdt in dat SAP de branchespecifieke kennis en ervaring van Magnus in deze expertisegebieden erkent.

Vereisten voor het behalen van de SAP-validated expertise zijn allereerst een bewezen track record van succesvolle recent gerealiseerde projecten bij klanten, gekwalificeerd door verschillende positieve klantreferenties per categorie. Daarnaast voldoende gecertificeerde senior SAP consultants op het gebied van EAM en PLM.  En tenslotte een nauwe samenwerking met SAP voor de marktbenadering in deze gebieden.

Op het gebied van Enterprise Asset Management (EAM) zijn we gespecialiseerd in:

  • Mobile Inspection Management
  • Easy Maintenance
  • Management of Change

Bij Product Lifecycle Management (PLM) hebben we uitgebreide expertise op:

  • SAP Document Management solutions
  • SAP DMS – CAD integration solutions
  • Visualize your enterprise

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van bovenstaande onderwerpen? Geef uw interesse dan door via info@magnus.nl of neem contact op met Jan de Geus via 088 699 6000.