Magnutude 2DAY, dinsdag 16 september 2014

Wat hebben een Tesla, WE Fashion, RET, Kao, en Google Glass met elkaar gemeen? Op dinsdag 16 september hoort u er alles over…

Een energieke keynote, mooie klantcases, innovatieve onderwerpen en allemaal met één doel: u inspiratie bieden om nu al business value te creëren met de tools van morgen.

De middag start met de keynote over nieuwe technologieën door Vincent Everts. Daarna heeft u de keuze uit presentaties binnen drie tracks: Analytics, Mendix en Innovation. U kunt per tijdsblok kiezen voor de presentatie die u het meest aanspreekt. Met de centrale sessie “RET Aardig onderweg met ICT” sluit Onno Donkervoort, ICT manager en interim CFO bij RET, de presentaties af. Na de presentaties staan hapjes en drankjes klaar om nog gezellig even na te praten. En heeft u al eens in een elektrische auto gereden? Voor de liefhebbers rijdt Vincent Everts graag zijn Tesla voor.

Doelgroep

De doelgroep voor deze middag zijn onze relaties, zowel business als IT. We bieden u graag inspiratie en innovatie. En natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten die wellicht al een mooie oplossing voor uw uitdaging hebben gevonden.

Aanmelden

De Magnutude 2DAY vindt dinsdag 16 september van 13:00 tot 17:30 uur plaats op ons kantoor te Naarden. Meld u direct aan, dan brengen we u in een halve dag weer helemaal op de hoogte!