Magnutude, een middag vol innovatie voor onze relaties

Net geïnstalleerd in ons nieuwe kantoor, omgeven door inspirerende namen als Michael Porter, Steve Jobs, Leonardo da Vinci en Johan Cruyff komen we tot de mooiste ideeën. Deze inspiratie willen we het liefst aan onze relaties doorgeven. Daarom heeft op dinsdag 18 september 2012 de eerste editie van de Magnutude plaatsgevonden. Een middag waarbij innovatie, het verbeteren van processen, besparen van kosten en/of verhogen van omzet centraal stonden.

Om geheel in stijl met Prinsjesdag te blijven begon de middag met een oranje tompouce en een Troonrede 2.0 (op de iPad) van Zijne Majesteit de Koningin. Daarna zat de stemming er goed in en konden de parallelsessies van start gaan. In totaal waren er vier blokken van steeds drie presentaties, met tussendoor tijd om even bij te praten.

De presentaties pasten goed binnen de zes thema’s en benadrukten onze belangrijkste proposities en innovatieve oplossingen. Bekijk hier het programma van de Magnutude om een indruk te krijgen van de diverse parallelsessies en demo’s die binnen de verschillende thema’s zijn gepresenteerd.

In de centrale ruimte waren ook Mendix, Every Angle en HP met een stand aanwezig om vragen te beantwoorden van de deelnemers.

De middag werd afgesloten door managing director Peter-Jan Simons met de Miljoenennota waarna er gezellig geborreld kon worden onder het genot van Hollandse hapjes.

Magnutude 2013

Voor 2013 staat er opnieuw een Magnutude in de planning. U kunt zich via info@magnus.nl alvast inschrijven voor deelname aan de Magnutude 2013. Voor vragen over de Magnutude en de gegeven presentaties kunt u contact opnemen met Kimm van Splunter-Mazer via 088 696 60 00.