Rondetafel best practices s/4HANA implementaties

Welke vragen en twijfels heeft u als het gaat om een migratie naar S/4HANA?

Veel bedrijven hebben nog veel vragen over de (mogelijke) transitie naar S/4 HANA. Daarom organiseren we op dinsdag 14 november een Ronde Tafel met als thema “Best practices met S/4 HANA implementaties”.

Uitnodiging 14 november ronde tafel best practices s/4HANA implementaties

Tijdens deze middag vertellen Nagesh Bezawada, Service Line Head bij YASH Technologies en Peter-Jan Simons, partner bij Magnus, uitgebreid over de ervaringen die Magnus en YASH hebben opgedaan in een groot aantal S/4HANA implementaties en migraties. Wat is bepalend bij het opstellen van een business case voor een overgang naar S/4HANA? Waar moet u op letten bij een keuze tussen de cloud en on premise? Wat zijn de do’s en don’ts bij het uitvoeren van het S/4HANA project?

Op al deze en nog vele andere vragen krijgt u tijdens deze middag een antwoord. Daarnaast vertelt Wouter Visser meer over de rol die Mendix gaat spelen binnen S/4HANA. En natuurlijk bieden we voldoende gelegenheid om ideeën uit te wisselen met andere organisaties.

NAGESH BEZAWADA heeft ruime functionele en technische ervaring opgedaan met S/4HANA in diverse S/4HANA migraties en implementaties. Daarmee behoort hij tot een select gezelschap SAP-consultants dat S/4HANA op al zijn aspecten kan beoordelen.
WOUTER VISSER is managing consultant bij Magnus en was tien jaar geleden al intensief betrokken bij een van de allereerste Mendix-projecten. De laatste jaren richt hij zich als adviseur steeds meer op de integratie tussen Mendix en SAP.
PETER-JAN SIMONS heeft zijn sporen verdiend in vele SAP-projecten. Als partner bij Magnus adviseert hij klanten nog dagelijks over hun IT-strategie en architectuur.

Programma 14 november

13.30 uur Ontvangst met koffie en thee

14.00 uur Voorstelronde en inventarisatie van status HANA en S/4HANA bij deelnemers Ronde Tafel

14.15 uur Best practices S/4HANA implementaties met Nagesh Bezawada en Peter-Jan Simons

15.30 uur Pauze

16.00 uur Rol van Mendix binnen SAP en S/4HANA door Wouter Visser

16.45 uur Wrap up en conclusies

17.00 uur Borrel en volop gelegenheid om na te praten

 

Aanmelden kan bij Jos Verheul of bel naar +31 88 696 60 00

We zien u graag op 14 november in Naarden!