Themamiddag, donderdag 11 oktober: Uitdagende tijden voor uw debiteurenbeheer: hoe houdt u grip op uw debiteuren?

Al geruime tijd verkeren Nederland en Europa in een economische crisis. Dit heeft veel negatieve gevolgen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Een van de duidelijk merkbare effecten voor uw organisatie is een verslechterend betalingsgedrag. Dit mondt direct uit in een groter beslag op uw werkkapitaal, renteverliezen en toegenomen debiteurenrisico’s. Redenen te over dus om extra aandacht aan uw debiteuren te schenken om deze negatieve gevolgen voor uw organisatie te beperken.

Daarom organiseren Magnus en SAP de themamiddag

 “SAP Receivables Management” , Donderdag 11 oktober, SAP Den Bosch

Tijdens deze middag wordt u aan de hand van diverse sprekers en demo’s geïnformeerd over de wijze waarop SAP Receivables Management u kan helpen bij het beperken van uw debiteurenrisico’s en renteverliezen. Zo spreekt Kees Verkooyen van Arcadis Nederland over de ervaringen van Arcadis met de implementatie van SAP Receivables Management en de eerste ervaringen van de gebruikers in het dagelijks gebruik.

Agenda

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:

  • 13.00 Ontvangst door Magnus & SAP
  • 13.30 Welkomstwoord door Mark Sonneveld (SAP Nederland) en Greetje Gompelman-Kooima (Magnus)
  • 13.45 Presentatie door Hans de Rooij van Dun & Bradstreet
  • 14.15 Overview & demo SAP Receivables management door Bart Peijnenburg (SAP)
  • 15.30 SAP Receivables management bij Arcadis door Kees Verkooyen (Arcadis) en Henk Hoogerbrug (Magnus)
  • 16.00 Afsluiting en borrel

Meer informatie

Deze themamiddag heeft inmiddels plaatsgevonden. Wilt u meer informatie over SAP Receivables Management dan komen we graag bij u langs met onze presentatie. Neem hiervoor contact op met Greetje Gompelman-Kooima via 088 696 60 00.