VNSG Analytics Dag “Data Driven met SAP” op 14 mei

Wil je in één dag helemaal bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen op SAP Analytics gebied? Kom dan op dinsdag 14 mei naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. De VNSG focusgroepen BI en EPM organiseren dan namelijk de VNSG Analytics dag “Data Driven met SAP” en Magnus is er natuurlijk bij.

Van database tot user experience, van real-time tot predictive data

De agenda voor de dag is inmiddels bekend en we kunnen je verklappen dat deze vol staat met mooie praktijkverhalen, tips voor business cases en roadmap presentaties. Met onderwerpen als SAP BO, SAP Analytics Cloud (SAC), machine learning, internet of things, predictive data en EPM belooft het een interessante dag te worden. En uiteraard is er voldoende tijd gereserveerd om vakgenoten te ontmoeten en bij te praten.

Naast onze stand op de informatiemarkt delen we op deze dag ook graag twee hele mooie klantcases met jullie: VolkerWessels en Bacardi.

VolkerWessels: Geoptimaliseerde closing, consolidatie & reporting met SAP FIM, SAP BPC & SAP BO

VolkerWessels heeft zijn closing en consolidatie proces in de afgelopen periode geoptimaliseerd en samen met Magnus hiervoor ondersteunende SAP tools geïmplementeerd. Het resultaat: Een versneld consolidatie en reporting proces, en meer inzicht in zowel de cijfers als het proces.

In de presentatie wordt verteld over de uitdagingen die VolkerWessels is aangegaan, zowel op het gebied van het optimaliseren van de business processen als het ondersteunen hiervan met de juiste gestandaardiseerde tools. Ook de voorwaarden voor succes, uitdagingen, en lessons learned van dit project zullen aan bod komen.

Bacardi: SAP HANA, predictive modeling, SAP Analytics Cloud; een perfecte cocktail voor een waardevolle forecast

Hoe bouw je een slimme sales forecast? Bacardi wil voor één van zijn business units meer waarde uit data halen door het combineren van gegevens over actuals, social media, marktonderzoek en prijs informatie. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken van SAP. Met deze sales forecast kan besluitvorming van het management beter onderbouwd worden. Naast het gebruik van HANA PAL en SAP Analytics Cloud wordt ook een conversational component gebruikt waarbij vragen gesteld kunnen worden aan de HANA database met een Alexa speaker. Kortom een gave use case bij een hele interessante organisatie.

Zien we je op 14 mei in het Spoorwegmuseum?

Inschrijven kan gratis via het online formulier van de VNSG. Neem voor meer informatie contact op met Vincent Beumer via 088 696 6000.