Gericht innoveren met Mendix tijdens VNSG Gebruikersdag EAM

Op donderdag 12 april organiseert de VNSG de jaarlijkse Enterprise Asset Management Gebruikersdag bij SAP in Den Bosch. Deze dag is bedoeld voor alle professionals binnen service en onderhoud, die functioneel of business verantwoordelijk zijn voor de invulling van EAM. Het is een uniek evenement waar je in één dag de laatste ervaringen en ontwikkelingen op het gebied van EAM hoort. Magnus sponsort deze themadag met een presentatie en een stand.

Tijdens de themadag geeft Magnus een presentatie over de toegevoegde waarde van het Mendix platform in het SAP Onderhoud & Service domein.

Expert sessie gericht innoveren in SAP onderhoud en service met Mendix

Hoe kan ik mij onderscheiden met innovatieve oplossingen in de onderhoud- en service processen? Hoe kan ik continu agile innovatie bieden, met behoud van solide en stabiele oplossingen?

Zoals iedereen in de onderhoudswereld weet: alles kan altijd beter, het is echter een kwestie van tijd en budget. Met SAP’s Mendix kan veel sneller en goedkoper dan tot nu toe mogelijk worden geïnnoveerd, bovenop de bestaande SAP-processen.

Hoe? Dat laten Nathan Snoei en Wouter Visser graag zien aan de hand van sprekende cases. Snel en iteratief innoveren met behoud van kwaliteit: Best of Both Worlds!

Deelnemen?

Je kunt je via de VNSG opgeven voor deze interessante dag. Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Amsing via 088 696 6000. We zien je graag op 12 april in Den Bosch!