Bezoek de VNSG Themamiddag EAM & PS op 15 maart

Op dinsdag 15 maart organiseren de VNSG focusgroepen Enterprise Asset Management (EAM) en Project Systems (PS) de themamiddag “Projectmatig onderhoud” en natuurlijk is het EAM team van Magnus aanwezig. Nathan Snoei zal tijdens deze middag een power pitch geven over MRS Resourceplanning op projecten.

Power pitch MRS Resourceplanning op projecten

In zijn power pitch gaat Nathan in op de verschillende toepassingen die SAP biedt om resourceplanning op projecten uit te voeren. Daarbij vertelt hij meer over de implementatie van de SAP MRS WebApplicatie en de relatie naar het planbord.
De MRS WebApplicatie is bedoeld voor bedrijven met een grote pool van resources die ingezet worden op (klant)projecten. Met behulp van de applicatie kan de (klant)aanvraag worden vastgelegd en kunnen kandidaten worden gezocht op basis van kwalificatie en beschikbaarheid. Tijdens het proces kunnen kandidaten worden gereserveerd, aangeboden en gealloceerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beschikbaarheid uit MRS.

Daarnaast ontmoeten we u graag op de informatiemarkt. Heeft u specifieke vragen of uitdagingen? Laat het ons dan vooral weten.

Deelnemen: schrijf je rechtstreeks bij de VNSG in

Locatie: SAP Nederland, Amerikastraat 3 in ’s-Hertogenbosch

Tijd: 12.00 – 17.00 uur, gevolgd door een borrel