VNSG themamiddag Mobility voor service en onderhoud

Op dinsdag 18 maart organiseert de VNSG Focusgroep EAM een themamiddag “Mobility voor service en onderhoud”. Met diverse referenties in dit speelveld en uitgebreide ervaring op het gebied van EAM/PLM en mobile is Magnus hier natuurlijk present.

Op de stand denken we graag met u mee hoe mobile binnen uw organisatie toegevoegde waarde kan bieden. Daarbij laten we diverse oplossingen zien die we onlangs geïmplementeerd hebben bij klanten als Kwik-Fit, ISS, en Kao.

Om 16:10 uur geeft Michiel Arnoldus de powerpitch “Behaal je strategische doelstellingen door de inzet van mobile solutions”. Magnus daagt organisaties graag uit na te denken hoe ze hun onderscheidend vermogen kunnen benadrukken door de inzet van mobiele oplossingen.

Behaal je strategische doelstellingen door de inzet van mobile solutions

Magnus helpt klanten bij het ontwikkelen en implementeren van mobiele applicaties op het gebied van Conditie-based maintenance en Mobiel Inspectie Management. Op basis van de nieuwste technologieën en platformen worden de Onderhouds- en Service processen effectief en gebruikersvriendelijk ontsloten.

Magnus laat aan de hand van een aantal aansprekende voorbeelden zien hoe organisaties zich hebben weten te onderscheiden binnen hun branche!

Aanmelden

De middag vindt plaats van 11:30 tot 18:30 uur bij SAP in Den Bosch. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor het volledige programma en aanmelden verwijzen we u naar de VNSG site.

Voor meer informatie over PLM/EAM en onze mobiele oplossingen kunt u contact opnemen met Jan de Geus via 088 696 6000.