Feiko van der Scheer

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing technisch SAP consultant voor de Managed Services tak van Magnus.

Wat voor projecten doe je zoal?

Mijn werkzaamheden zijn veelzijdig. Als technisch SAP consultant zijn we voor veel klanten verantwoordelijk voor zowel het beheer als projecten. Beheer is met name gericht op continuïteit, beschikbaarheid, life-cycle management enz. Projecten zijn veelal release wissels, database migraties, upgrades van operating systemen, maar natuurlijk ook upgrades van SAP zelf.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een technische achtergrond in de werktuigbouwkunde, en werd daarin al snel aangetrokken tot de technische automatisering en programmeren. Van daaruit was het een kleine stap naar de ICT. Eind jaren 90 ben ik bij Magnus begonnen als technisch SAP consultant.

 

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben heel klantgericht en toon altijd enorm veel commitment. Daarnaast heb ik door de jaren heen behoorlijk wat kennis opgebouwd over heel veel verschillende SAP gerelateerde zaken. Die deel ik dan ook altijd graag met collega’s en klanten.

 

 

Neem contact op met Feiko

1 + 5 =