Frank Balder

Wat is je rol binnen Magnus?

​Ik ben partner bij Magnus. Daarbij heb ik een soort brugfunctie tussen de verschillende proposities en doe ik aan business development. Ik houd ervan te zoeken naar innovatieve digitale oplossingen voor onze klanten, en deze oplossingen dan samen met de klant te implementeren. Daarnaast doe ik veel aan recruiting en probeer om getalenteerde net afgestudeerden te enthousiasmeren voor Magnus. Gezien de kwaliteit van onze mensen, is dat in ieder geval goed gelukt de laatste jaren!

Wat voor projecten werk je aan?

Dat is heel divers. Van oudsher heb ik heel veel in de Supply Chain Management hoek gedaan, maar de laatste jaren ook ver daarbuiten, bijvoorbeeld digitale transformaties in de verzekeringswereld en project management in de Energie sector.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Werktuigbouwkunde in Eindhoven gestudeerd. Daarna heb ik eerst een tijdje bij DAF Special Products gewerkt en ook een paar jaar in de VS. Toen ik weer terugkwam in Nederland, ben ik bij PWC gaan werken. Maar omdat ik niet houd van binnen de lijntjes van zo’n grote organisatie te kleuren, ben ik naar Magnus overgestapt. Dat past beter bij me.

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben vaak een bruggenbouwer, ook bij opdrachtgevers. Ik zie overal wel mogelijkheden in.

 

Neem contact op met Frank

4 + 4 =