Frank Schutte

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant binnen het Young Professional programma van Magnus Green.

Wat is je achtergrond?

Na een bachelor bedrijfskunde in Groningen heb ik tevens mijn master Strategic Innovation Management in Groningen gevolgd. Na het afronden van mijn master ben ik een tijd op reis geweest, waarna ik in contact kwam met Magnus. Het bedrijf sprak mij eigenlijk direct aan. Ik zocht iets waarbij ik mijn opgedane business kennis van mijn studie kon combineren met mijn affiniteit voor IT. Magnus Green sloot hier perfect op aan. Gelukkig was dit enthousiasme wederzijds en kon ik al snel aan de slag!

Wat voor projecten doe je zoal?

Op het moment ben ik vooral bezig met een project voor Energiebeheer Nederland. Met het oog op de energietransitie moet de Mendix applicatie aangepast worden, zodat gegevens van de nieuwe vormen van energie ingevoerd kunnen worden. Verder werk ik mee aan een project waarbij onze applicatie de schakel is tussen twee verschillende systemen van de klant.

Wat zijn je sterke punten?

Het snel doorgronden van een probleem en het aandragen/implementeren van oplossingen. Hierbij is het belangrijk om het grote geheel in gedachten te houden, om te voorkomen dat een oplossing ergens anders voor frictie zorgt.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Wanneer ik tijd over heb, ben ik erg sterk in mijn tijd verdoen op YouTube. Van dashcam video’s tot de tweede wereldoorlog, eigenlijk interesseert alles mij wel.

Neem contact op met Frank

7 + 4 =