Freark Westra

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Junior Consultant Digital Transformation bij Magnus Digital

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor technische bedrijfskunde afgerond. Daarna ben ik meer de diepte in gegaan door de research master in business informatics te gaan doen. Naast mijn studieachtergrond heb ik eerder ervaring opgedaan als IT-consultant, project manager voor webbased software en als product manager voor Iot-bedrijf voor energiebesparingen in de industrie.

Wat voor projecten doe je zoal?

Voor een groot warenhuis ben ik onderzoek aan het doen naar hun online bezorgpropositie. Ik vergelijk de bezorgpropositie ten opzichte van concurrenten en bepaal hier wat marktconform is en hoe hier in te spelen zonder het strategische doel uit het oog te verliezen. Gezien de bestaande bedrijfsprocessen, is dit best complex. Zulke impactvolle projecten met grote complexiteit bijt ik mij graag in vast.

Wat zijn je sterke punten?

Van nature ben ik een generalist, ik denk graag na over het grote plaatje. Daarnaast vind ik het -door mijn passie voor techniek- ook leuk om in detail te duiken. Zo schakel ik gemakkelijk tussen verschillende detailniveaus. Ik doe er dan ook alles aan alle expertises binnen een team zo goed mogelijk te begrijpen. Door elke invalshoek zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, zet ik mij in voor een weloverwogen strategie en implemenatie.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Het is niet voor iedereen weg gelegd maar mij kan je wakker maken voor wandeltochten in de bergen. Zo heb ik in de zomer van 2022 de Cape Wrath Trail in Schotland gelopen en liep ik al eerder de GR10 in de Pyrenee├źn en de tour du Mont Blanc.

Neem contact op met Freark

10 + 1 =