Freark Westra

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant Digital Transformation bij Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor technische bedrijfskunde afgerond. Daarna ben ik meer de diepte in gegaan met de master business informatics te gaan doen. Naast mijn studieachtergrond heb ik eerder ervaring opgedaan als IT-consultant, projectmanager voor webbased software en als product manager voor Iot-bedrijf voor energiebesparingen in de industrie.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik heb ervaring in implementatie en advies. Als PMO heb ik meegewerkt aan de implementatie van een payroll systeem en een green-field S4/HANA implementatie bij een groot installatiebedrijf. Daarnaast heb ik een onderzoek gedaan naar de online bezorgpropositie van een groot warenhuis. Momenteel ben ik voor een internationale holding bezig met het identificeren van skill gaps binnen het executive team van de dochterondernemingen.

Wat zijn je sterke punten?

Van nature denk ik graag na over het grote plaatje. Daarnaast vind ik het -door mijn passie voor techniek- ook leuk om in detail te duiken. Ik ben sociaal en betrouwbaar waardoor ik alle expertises binnen een team zo goed mogelijk kan begrijpen. Door elke invalshoek zo goed mogelijk te vertegenwoordigen, zet ik mij in voor een weloverwogen strategie en implementatie.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Vanuit thuis heb ik een passie voor koken meegekregen. Ik ben van alle markten thuis maar ik vind het vooral leuk om te experimenteren in de keuken. Mooiste experiment: een curry met 99 tenen knoflook.

Neem contact op met Freark

7 + 5 =