Future Digital Organization

Agile en Scrum zijn razend populair bij innoverende organisaties. Niet alleen start-ups, maar ook gevestigde organisaties stappen over op deze manier van werken. Agile maakt het mogelijk om snel resultaten op te leveren, en dat is essentieel in deze veranderende markten. Toch vraagt het een nieuwe manier van denken en doen van medewerkers en managers. Magnus helpt organisaties om deze manieren van werken te implementeren en voert Agile projecten uit.

Onze aanpak

Onze consultants zijn gecertificeerd scrum masters en laten je graag kennis maken met scrummen, daily stand-ups, sprint reviews, retrospective meetings en brown paper sessies. Toch blijven we kritisch. Voor welke projecten en processen past het wel en voor welke absoluut niet? Hoe kun je de organisatie verder professionaliseren met Agile? Wij helpen graag om Agile zinvol toe te passen.

 

Jouw vraagstukken

  • Is onze organisatie klaar om Agile te werken?
  • Wat zijn Agile en Scrum en DevOps nou precies?
  • Hoe zorg ik ervoor dat onze projecten sneller en beter worden opgeleverd?
  • Hoe kan ik de business beter betrekken bij IT projecten?
  • Hoe creëer ik meer betrokkenheid bij alle stakeholders van ons project?
  • Hoe zet ik Agile werken structureel in voor onze organisatie?
  • Agile lijkt niet te werken binnen ons team, hoe breng ik dit verder?

Agile Organization Opdrachtgevers

Verder sparren over Agile Organization kan ook! Neem dan contact op met Corine Beerepoot

7 + 11 =

Agile Cooking workshop

Ken je onze Agile kookworkshop al? Een leuke en leerzame start van een Agile project of Agile implementatie. Deelnemers stropen hun mouwen op en scrummen samen hun maaltijd. We hebben nu meer dan 200 mensen getraind bij onder meer BMW, De Mandemakers Groep, Jacobs Douwe Egberts en Kleertjes.com. Lees hier meer.