Gerrit van der Hooning

Wat is je rol binnen magnus?

Ik ben Application Consultant bij Magnus Digital Foundation.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Als applicatie Consultant binnen Magnus werk ik en heb gewerkt in diverse projecten waarbij interfaces een belangrijke rol spelen. Veelal betreft het standaard integraties. Daarnaast houd ik mij bezig met ontwerp, planning en realisatie van maatwerk, waarbij ook integraties een onderdeel vormen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een technische achtergrond, waarbij ik met name geïnteresseerd ben in bedrijfs processen. Deze combinatie kan ik bij project werkzaamheden goed toepassen.

Wat doe je in je vrije tijd of wat moeten we nog meer van je weten?

Verder houd ik naast het werken van reizen, joggen en speel graag muziek.

Neem contact op met Gerrit

11 + 14 =