Global Partner Network

Hoewel Magnus binnen Nederland een bekende naam is in de IT-sector houden onze projecten niet op bij de Nederlandse grens. Samen met onze partners voeren wij met enige regelmaat projecten uit in het buitenland. Dit doen wij in samenwerking met onze partners in ons Magnus Global Partner Network. Magnus ondersteunt zijn partners en kan actief deelnemen in alle fasen van een project. Van sales en ontwikkeling tot aan het aanbieden van support.  

Naast ons internationale netwerk van partners hebben we sinds 2019 een eigen afdeling geopend in Slowakije waarin wij Mendix nearshoring aanbieden. Met onze collega’s in Slowakije zijn wij in staat wereldwijd 24/7 support aan te bieden voor onze Mendix klanten met de kwaliteit die ze van Magnus gewend zijn. 

Onze aanpak

Wij staan altijd open voor het maken van nieuwe partnerships waarin wij elkaar kunnen versterken in het uitvoeren van innovatieve en belangrijke opdrachten. 

Als onze partners geïnteresseerd zijn in Mendix projecten, maar hier nog geen ervaring mee hebben dan zetten we graag onze ervaring in. In onze teachtheteacher methodiek biedt Magnus zijn partners een sales training aan waarin alle facetten van Mendix uitgebreid aan bod komen. Gezamenlijk bekijken we het huidige klantportfolio van onze partner en ontwikkelen we een sales strategie.  

Magnus levert een actieve bijdrage gedurende het gehele sales traject en projectontwikkeling. Dit kan in de vorm van referenties, kennisdeling, maar ook door een actieve bijdrage aan het project. Naast de sales training bieden we onze partners ook andere trainingen aan, zoals onze Mendix Academy training. 

Natuurlijk zorgen we er ook voor dat onze collega’s in Slowakije dezelfde hoge kwaliteit kunnen garanderen als je in Nederland van ons gewend bent. We leiden alle consultants zelf op tot ze minimaal Mendix Advanced gecertificeerd zijn. Ook staan wij regelmatig met elkaar in contact en zijn de lijntjes kort zodat we snel, helder en goed eventuele issues kunnen aanpakken. 

 

Jouw vraagstukken

  • Wat zijn de mogelijkheden van low code development? 
  • Waar kan ik Mendix voor inzetten? 
  • Voor welke van mijn klanten kan Mendix interessant zijn? 
  • Is de casus van mijn klant haalbaar in Mendix? 
  • Wat is voor mijn organisatie de beste sales strategie voor Mendix projecten?  
  • Hoe zet ik een Mendix sales team op binnen mijn organisatie? 
  • Hoe zet ik een Mendix ontwikkelteam op binnen mijn organisatie? 
  • Hoe faciliteer ik 24/7 support voor mijn Mendix applicatie? 

Mendix opdrachtgevers

Verder sparren over het global partner network kan ook! neem dan contact op met Wouter Visser

9 + 14 =

Low code projecten zonder grenzen

Staat jouw land hier nog niet bij? Geen probleem, de dienstverlening van onze reislustige consultants kent geen grenzen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!