Greetje Kooima

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant en mede HR verantwoordelijk voor de digital core practice van Magnus Blue.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik heb in allerlei rollen op een project gezeten. Implementatieconsultant, lead consultant, project manager, test manager, noem maar op. Meestal op financiële projecten, want dat is mijn specialiteit. Maar eigenlijk kun je zeggen dat vrijwel alle processen binnen een bedrijf bij Finance uitkomen. Dus ik heb ook bredere ervaring dan financiële processen alleen.

Wat is je achtergrond?

Ik werk al sinds 2008 bij Magnus. Hiervoor werkte ik bij twee andere consultancybureaus als Finance Consultant met SAP en Exact software. En ik begon mijn carrière als Assistent Accountant na mijn studie Accountancy aan de HEAO Groningen.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Dat ik naast HR manager en consultant ook de secretaris ben van de VNSG Focus Group Financieel. De groep organiseert kennissessies voor SAP gebruikers en consultants op het gebied van financiële processen in combinatie met SAP.

Neem contact op met Greetje

8 + 15 =