Guido Leeuwis

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant binnen het Young Professional programma van Magnus Digital Solutions.

Wat is je achtergrond?

Ik heb vier jaar lang in Rotterdam gestudeerd, waar ik een bachelor bedrijfskunde en een master Innovation Management heb gedaan. Na het afronden van de master had ik het gevoel veel te weten rondom algeheel projectmanagement en het begeleiden van verandertrajecten, echter realiseerde ik me dat ik meer IT-kennis nodig had om een verschil te kunnen maken binnen grote projecten. Magnus gaf mij de ruimte om mijzelf hierin te ontwikkelen en bood mij alle tools en handvaten om dit te kunnen bewerkstelligen.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik heb recent een project afgerond voor een autobemiddelaar. Bij dit project hebben we met Mendix een veilingplatform opgezet, waarop grote autodealers op elkaars auto’s kunnen bieden.

Wat zijn je sterke punten?

Ik denk dat ik goed ben in het vertalen van business processen naar applicaties. Hierbij is het belangrijk om het gehele proces uit te denken en alle uitzonderingen en mogelijke scenario’s te bespreken met de klant. Ik vind het altijd leuk om niet alleen het proces te vertalen naar softwarematige oplossingen, maar ook het businessproces zelf verder te optimaliseren. Het herontwerpen van dit proces met de klant is waar mijn sterke kant ligt.

 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik vind het erg leuk om custom computers te bouwen en ben daarom ook veel bezig met hardware. Daarnaast houd ik erg van skiën en watersporten.

Neem contact op met Guido

13 + 8 =