Hayo Bos

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij het Analytics team van Magnus Blue.

Wat is je achtergrond?

Na mijn middelbare school heb ik een bachelor Technische Bedrijfskunde gedaan aan de Universiteit Twente, en vervolgens een master Econometrie in Tilburg. Mijn afstudeerrichting is Business Analytics en Operations Research; een leuke combinatie van data en procesoptimalisatie.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Ik werk nu aan drie projecten. Bij een grote frisdrankproducent help ik mee met de migratie naar een nieuwe versie van SAP. Verder versterk ik het Odoo team van Magnus, waarbij we zowel voor klanten werken als voor Magnus zelf. Als onderdeel daarvan werk ik met een klein team aan een hele mooie AI toepassing om automatisch facturen in te lezen. Als laatste werk ik samen met een collega aan een intern project om voor Magnus Black om een aantal dashboards te maken voor hun processen.

Het leuke van deze mix is dat ik alles zie tussen een ERP systeem en uiteindelijk Reporting en Analytics. Verder is Odoo Open Source en draait het op Python, een programmeertaal waar ik tijdens mijn studie veel mee heb gewerkt. Hierdoor kunnen we onder de motorkap sleutelen om Odoo zo goed mogelijk te laten aansluiten op de klantwens.

Waar ben je goed in?

Ik ben analytisch en technisch onderlegd, maar tegelijkertijd ook goed in staat om een technisch verhaal over te brengen op een niet technisch publiek. Ik vind het leuk om met allerlei verschillende typen mensen te werken.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, of loop ik een rondje langs het strand. Verder hou ik veel van muziek; ik speel gitaar en piano en ga graag naar concerten. Qua smaak ben ik een beetje blijven hangen in de jaren 70.

Neem contact op met Hayo

8 + 15 =