Henk-Jan van Henten

Wat is jouw rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant bij Magnus Green en ik ontwikkel vooral applicaties met Mendix, een applicatiegenerator waarmee je heel snel applicaties kunt ontwikkelen zonder te programmeren.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

Ik heb al heel wat verschillende soorten projecten gewerkt. Een mooie opdracht die ik met veel plezier heb gedaan was een mobiele app rond de afhandeling van schadeverzekering-claims. Met Mendix hebben we een platform gemaakt waarop alle betrokken partijen kunnen aansluiten. Met mobiele apps worden alle belangrijke gegevens in het claimproces vastgelegd en uitgewisseld.

De laatste tijd werk ik aan verschillende projecten voor een opleidingsbedrijf. Hier helpen we het gehele IT-landschap te moderniseren met nieuwe, onderhoudbare en open systemen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb Mediatechnologie gestudeerd in Utrecht. Tijdens mijn studie was ik al veel bezig met programmeren. Maar mijn echte passie is om technologie en management te combineren. Want dat is een super krachtige combinatie. Alleen met een goed geleid project, dat voldoende rekening houdt met gebruikerswensen en implementaties kun je successen behalen.

Wat is jouw talent?

Mijn kracht is dat ik innovatieve systemen kan bedenken, maar ook bouwen! Dus gedurende een project kan ik in iedere fase waarde toevoegen. Met welke technologie dat gebeurt, maakt mij niet echt uit. De afgelopen vijf jaar heb ik veel verschillende technologie├źn geleerd: Mendix, Mobile, .NET of JavaScript, ze hebben allemaal weinig geheimen voor mij.

Neem contact op met Henk-Jan

1 + 5 =