Hessel Snijder

Wat is je rol binnen Magnus?

Binnen Magnus ben ik werkzaam als senior consultant in het Digital Transformation team van Magnus Digital. De rollen die ik vervul verschillen, zo houd ik me bezig met software advies trajecten en heb ik twee interim rollen als Product Owner E-commerce vervuld! Daarnaast denk ik af en toe mee met het marketingteam van Magnus.

Wat is je achtergrond eigenlijk?

Ik heb al wat werkervaring in verschillende branches en rollen. Zo heb ik een aantal jaar op de marketingafdeling van een internationale producent van machines voor oppervlakte bewerking gewerkt. Hier heb ik van alles geleerd over marketing in de breedste zin van het woord, maar ook over werken in een internationale omgeving. Daarna heb ik ook nog een tijdje part-time als online marketeer gewerkt bij een groot online marketing bureau. Dit deed ik tijdens mijn master Communicatiewetenschappen in Tilburg. Na het afronden van deze master heb ik 1,5 jaar als data analytics consultant gewerkt. In deze rol heb ik verschillende bedrijven (vaak e-commerce gerelateerd) geholpen om meer data-gedreven te denken en werken. Ook hielp ik bij het correct doormeten van online data, het analyseren van deze data en het visualiseren ervan. Onder andere de juiste (kritische) vragen stellen, meedenken en flexibiliteit was hierbij van belang.

Wat zijn je sterke punten?

Ik vind het leuk om de schakel te zijn tussen partijen en het overzicht te bewaren door te focussen op wat echt belangrijk is om te weten. Mijn achtergrond in verschillende industrieën en ervaringen in het buitenland maken mij een zelfstandig, sociaal en flexibel persoon die snel netwerkt in een nieuwe omgeving.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Fotografie en reizen zijn twee grote hobby’s van me (die ik ook graag combineer). Daarnaast bezoek ik graag een kroeg of festival. Om hiervoor een beetje te compenseren probeer ik fit te blijven door elke week te kickboksen en regelmatig een rondje te rennen. 

Neem contact op met Hessel

9 + 6 =