Om jullie kennis te laten maken met al onze Mendix Experts starten we een nieuwe reeks interviews met teamleden van Magnus Green. Ditmaal in een online setting, want we werken natuurlijk allemaal vanaf huis. Als tweede interview het boegbeeld van Magnus Green, Wouter Visser.

Wouter is ooit in 2006, nog enorm groen, begonnen bij Magnus. Zijn collega’s wilden hem aan het programmeren krijgen, maar het kwartje viel moeizaam. Met zijn achtergrond in economische psychologie wilde hij het natuurlijk wel begrijpen. Gelukkig kwamen juist op dat moment de oprichters van Mendix langs met hun start-up idee, en Wouter zag ineens volop mogelijkheden: “Dit was gaaf!” Al snel was hij betrokken bij het allereerste Mendix project, bij Sanoma (nu DPG), waar hij, samen met Mendix, een Magazine Production Portal bouwde. Deze MPP draait nu nog steeds op volle toeren.

Een mooi begin van zijn carriere bij Magnus, want daarna ging het in een stroomversnelling. Wouter kan alles vertellen over de gave oplossingen die we al bij een heleboel opdrachtgevers hebben mogen bouwen en is een echte guru op het gebied van Mendix. Inmiddels stuurt hij als director van Magnus Green dan ook met veel enthousiasme het complete lowcode team aan. In deze functie geeft hij niet alleen al zijn opgebouwde kennis door, hij weet zijn collega’s ook continu te motiveren om innovatieve oplossingen te maken, en uit te dagen om altijd verder te denken dan het eerste idee. Hoe kan het nog beter?

Check de video voor het verhaal van Wouter, maar let op: Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Voor je het weet wil je ook zien wat de mogelijkheden van Mendix zijn…

Neem contact op met Wouter als je alles wilt weten over Mendix!

15 + 8 =