Hybrid shoring

TCO reductie met Magnus kwaliteit

Magnus Managed Services biedt middelgrote bedrijven met het Hybrid shoring model het beste van twee werelden: een forse reductie van Total Cost of Ownership (TCO) gaat gepaard met het behoud van customer intimacy en de garantie op kwaliteit en tijdigheid.

Concreet betekent het hybrid shoring model dat Magnus eindverantwoordelijk is voor het beheer en eventueel ook hosting van uw IT-systemen. Dit kunnen SAP en Microsoft applicaties zijn, maar ook Mendix of andere maatwerksystemen.

Onze aanpak

Het managed services team van Magnus is met haar ruime ervaring en persoonlijke benadering bij uitstek het geschikte aanspreekpunt. Magnus heeft de afgelopen twintig jaar een langdurige relatie met een groot aantal klanten opgebouwd waarbij kwaliteit, flexibiliteit en customer intimacy elementair zijn. Deze kernelementen worden in het Hybrid Shoring model gecontinueerd.

Door het inzetten van medewerkers van onze Indiase partner YASH worden al heel snel besparingen gerealiseerd. YASH is een toonaangevende IT-leverancier met zeer ervaren consultants die veel ervaring hebben in beheer- en projectwerk voor Europese bedrijven. Al in het eerste jaar kunnen de kostenbesparingen oplopen tot 30%, met een verdere reductie in de daaropvolgende jaren. Natuurlijk blijven we in nauw overleg met u over de invulling van het beheer, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd en naar volle tevredenheid blijft. Deze flexibiliteit in dienstverlening garandeert dat ook bij IT-activiteiten van beperkte omvang dit model rendabel is.

 

Waarom Hybrid Shoring?

  • TCO reductie
  • Nederlands aanspreekpunt
  • 24/7 actieve ondersteuning
  • Zekerheid, flexibiliteit, voorspelbaar, duurzaam
  • Vast en vertrouwd inhoudelijk team
  • Overlegstructuur met vaste Nederlandse consultants
  • SAP, Microsoft, Mendix, en andere maatwerksystemen

Managed Services Opdrachtgevers

Verder sparren over Hybrid shoring kan ook! neem dan contact op met Christian Onderstal

11 + 7 =

Systemen flexibeler en meer schaalbaar?

Benieuwd hoe we het beheer van jullie systemen flexibeler en meer schaalbaar kunnen maken én dit voor de laagste prijs? Neem contact op en wij onderzoeken graag samen wat hybrid shoring voor jullie kan betekenen. Daarbij brengen we je uiteraard graag in contact met onze bestaande klanten, zodat je ervaringen uit de eerste hand kunt horen.