Ian Schechtman

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben consultant binnen het energieteam van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Ik heb twee jaar ervaring in Security & Geopolitical consultancy en daarvoor heb ik meer dan twee jaar gewerkt in project- en organisatiemanagement in de non-profit sector. Ik ben summa cum laude afgestudeerd voor mijn Master Diplomacy & Conflict Studies. En daarvoor heb ik nog een Bachelor in Computer Science gedaan.

Aan wat voor projecten werk je vooral?

Mijn rol is Project Management Officer, wat betekent dat ik een ondersteunende project management rol heb in de integratie van de elektriciteitsmarkten van Centraal West Europa. Ik help een nieuwe capaciteitsberekeningsmethode in te voeren voor de Intraday Markt en de allocatie van inkomsten uit congestie.

Waar ben je goed in?

In het faciliteren van meetings en workshops in internationale omgevingen. Ik zorg ervoor dat deelnemers goed betrokken zijn. En ik ben goed in project- en organisatiemanagement, kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het afwisselen van een helikopterview met de technische details van een project.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Ik ben betrokken bij de Effective Altruism movement en ben erg begaan met initiatieven die een positieve impact op de maatschappij hebben. Zo neem ik ook deel aan een interne werkgroep om de duurzaamheid binnen Magnus te verbeteren. En, oh ja, ik houd ook erg van reizen en van nieuwe gerechten uitproberen.

Neem contact op met Ian

2 + 4 =