Ian Van der Wildt

WAT IS JE ROL BINNEN MAGNUS?

Ik ben consultant binnen het Digital Transformation team van Magnus Digital. Ik ben hier werkzaam sinds 2022.

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik heb Business Administration gestudeerd in Antwerpen waarna ik aansluitend een master in Business Administration gevolgd heb aan dezelfde universiteit, met een specialisatie in Financial Management. Daarna ben ik een jaar naar Dublin verhuisd waar ik heb gewerkt voor een bekende consultancy organisatie. Ik hield mij hier voornamelijk bezig met de quality assurance van één van de grootste mobiele applicatie platformen.

WAT VOOR PROJECTEN DOE JE ZOAL?

Sinds mijn start bij Magnus werk ik aan een aantal projecten bij verschillende klanten, waaronder een groot ERP implementatietraject bij een klant waarbij we in deze fase van het project een essentieel onderdeel uitmaken van het selecteren van het ERP pakket, de coördinatie en de planning hiervan. Hierin vervul ik een ondersteunende rol en help ik bij de analyse alsook de praktische uitwerking. Daarnaast sta ik een collega bij met het aanbrengen van een agile way of working bij een klant, waar we hen door het het hele traject coachen op een interactieve manier, o.a. door het geven van workshops. Verder ben ik intern ook graag bezig met het reviewen van marketing cases en hier en daar wat events mee te plannen. Je weet altijd wat te doen hier bij Magnus!

WAT ZIJN JE STERKE PUNTEN?

Ik hou ervan nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe materie snel onder de knie te krijgen. Daarenboven ben ik analytisch heel sterk, weet ik enthousiasme op te wekken bij anderen en kan ik mezelf steeds flexibel opstellen.

WAT MOETEN WE NOG MEER VAN JE WETEN?

Ik geniet er enorm van om samen te werken in een team en naar een gezamenlijk doel te streven. De handen in elkaar slaan en ieder die zijn steentje bijdraagt, zo kun je voor ieder probleem een oplossing vinden. Daarnaast haal ik in mijn vrije tijd enorm veel energie uit een hapje en een drankje te delen met vrienden en familie. Ook entertain ik mezelf vaak met board- en computergames, alle soorten streaming en een goede wandeling of andere sportieve activiteit.

Neem contact op met Ian

11 + 9 =