ISO certificering

Magnus Orange werkt volgens de protocollen van ISO 27001 en ISO 9001.

Deze ISO certificeringen worden uitgereikt aan organisaties die voldoen aan de strenge eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Het beheer van SAP, Mendix en BizTalk systemen en randapplicaties is volledig ingericht volgens de richtlijnen van ISO.

ISO 27001 Informatiebeveiliging

ISO 27001 focust zich op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data, mensen en middelen. Dit gaat onder meer over het implementeren, onderhouden en verbeteren van beveiligingsmaatregelen die zijn aangepast aan de behoeften van afzonderlijke relaties. Een van de kenmerken hiervan is het waarborgen dat medewerkers en relaties enkel toegang hebben tot de data waartoe zij geautoriseerd zijn. Slechts 0,02% van de Nederlandse organisaties heeft haar processen volgens ISO 27001 gecertificeerd. Magnus Managed Services voldoet aan de laatste norm; ISO 27001:2013.

Bekijk het ISO 27001:2013 certificaat dat wij hebben ontvangen van BSI

ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is de internationale norm waarin eisen worden gesteld aan het kwaliteitsmanagement systeem. Belangrijke onderwerpen zijn het kwaliteitsbeleid, procesmanagement, klantgerichtheid en het continu verbeteren hiervan. Door volgens ISO 9001 te werken wordt de geleverde kwaliteit gewaarborgd en kan een verhoogde klanttevredenheid worden gerealiseerd. In Nederland is ongeveer 3% van het totale bedrijfsleven gecertificeerd volgens ISO 9001.

Bekijk het ISO 9001:2015 certificaat dat wij hebben ontvangen van BSI

Verder sparren over onze ISO certificering! neem dan contact op met Feiko van der Scheer

14 + 7 =

Het meeste uit beheer halen

Wist je dat de consultants van Magnus Orange klaar staan om jouw organisatie vooruit te helpen? We kijken graag mee hoe het beheer van jullie systemen nog effectiever kan, en het meeste uit servicecontracten gehaald kan worden. Hierbij nemen we systeemprocessen en contracten samen door, al dan niet in de vorm van workshops.