Jan de Geus

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben sinds 2010 senior Manager bij Magnus en houd mij primair bezig met business development. Sinds 1991 ben ik werkzaam binnen het SAP domein. Het werken met dit bijzonder veelzijdig product en het adviseren over vernieuwende oplossingen voor onze klanten, is wat mij dagelijks energie geeft.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Veel van mijn tijd gaat zitten in het beheren van onze relaties en opdrachten bij onze belangrijke opdrachtgevers, waarbij de focus ligt op SAP dienstverlening. Mijn werkzaamheden zijn veelzijdig; van het adviseren over SAP licenties tot het adviseren over de SAP producten en dienstverlening. Het adviseren, het teamwork en het opbouwen van gewaardeerde relaties is waar ik mij voor inzet.

Wat is je achtergrond?

Al heel vroeg had ik een passie voor autotechniek, maar ben vervolgens de elektrotechnische kant op gegaan. Daarna kwam ik in aanraking met ‘Automatisering’ zoals de ICT-branche destijds werd genoemd. In  70’er jaren betekende dat het volgen van de AMBI opleiding waarna het een kleine stap was naar een rol in de ICT.

Via functies als ontwikkelaar bij Philips en projectmanager bij Computer Centrum Bondsspaarbanken ben ik in 1989 voor een consultancy bedrijf gaan werken. Ik ben daar in 1991 in aanraking gekomen met SAP en binnen dat domein heb ik verschillende functies van projectmanager, SAP Unit manager en salesmanager uitgevoerd.   

Wat zijn je sterke punten?

Ik ben mens- en klantgericht met veel commitment. Mijn decennia lang verblijf in de ICT branche, en met name SAP, maakt dat ik veel kennis heb opgebouwd over business ondersteunende processen en applicaties en de dienstverlening daaromheen. Centraal daarin staat voor mij de klant.

Wat moeten we nog meer van je weten?

‘Het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ dus in mijn vrije tijd houd ik mij al vele jaren bezig met het opknappen van oldtimers, met name van het merk Volvo. In de wintermaanden ben ik dan ook vaak in mijn garage te vinden om te sleutelen.

Neem contact op met Jan

10 + 10 =