Jan Zabrodsky

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben Consultant bij Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor in Material Engineering gedaan. Na mijn bachelor besloot ik het roer om te gooien en begon ik aan mijn eerste master, namelijk Project Management of Innovation. Deze master heeft mij een goede basis gegeven voor onderwerpen zoals financiën, marketing, projectmanagement, innovatie of business process management. Mijn tweede master, Digital Business and Innovation, heb ik afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Met deze master heb ik de overstap gemaakt tussen industriële technologie en het bedrijfsleven. Deze master richtte zich vooral op hoe snel opkomende digitale technologieën de manier waarop bedrijven werken veranderen en omvatte kennis van zowel digitale technologieën als de bedrijfsomgeving.

Wat voor projecten doe je zoal?

Na mijn start bij Magnus Digital wilde ik mijn technische kennis uitbreiden en ben ik gaan werken met de integratie middleware tool CPI (Cloud Platform Integration) van SAP. Deze tool kan verschillende systemen in het IT-landschap koppelen en zorgt ervoor dat gegevens in het juiste formaat worden uitgewisseld. Ik kan mijn kennis toepassen op een project voor een Nederlandse universiteit waar Magnus Digital de transformatie van een kern ERP-systeem leidde.

Waar ben je goed in?

Ik ben een goede luisteraar, waardoor ik snel problemen van klanten kan identificeren en precies kan achterhalen wat klanten nodig hebben. Mijn omgeving is het erover eens dat ik me kan aanpassen aan allerlei soorten mensen en met hen gesprekken kan voeren over verschillende onderwerpen, wat een belangrijke kwaliteit is voor een consultant. Daarnaast leer ik ook snel nieuwe dingen en heb ik geen moeite om me in verschillende werkomgevingen en situaties te verplaatsen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Mijn levenslange hobby is voetbal, dat ik het grootste deel van mijn leven heb gespeeld. In mijn vrije tijd probeer ik veel te sporten, maar lees ik ook graag allerlei boeken. Daarnaast organiseer ik in de zomer met mijn vrienden een klein festival voor onze vrienden en familie.

Neem contact op met Jan

8 + 14 =