Janine Kieftenburg

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant bij het energieteam van Magnus Energy.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een Bachelor International Studies gedaan aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie Russia en Eurasia. Daarna heb ik aan de Universiteit van Amsterdam een Master European Studies gedaan. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij het energieteam van Magnus Red, waarbij ik onderzoek deed naar het CORE project, waarin 13 landen moeten samenwerken. In 2018 ben ik officieel in dienst gekomen als consultant.

Wat voor projecten doe je?

Ik werk nu vooral in het Core Project. In dit project houden we ons bezig met de integratie van de elektriciteitsmarkten van West en Oost Europa. Ik ben daar Project Management Office support. 

Waar ben je goed in?

In elk geval onderzoek doen, want tijdens mijn stage heb ik snel veel geleerd over de achtergronden van de 13 verschillende landen en de organisaties die meedoen aan dit project. Dat komt nu goed van pas. 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, zoals hardlopen, volleyballen, zeilen en bergbeklimmen. Bij Magnus zijn er verschillende sportclubjes om bij aan te haken. Dat vind ik echt leuk.

Neem contact op met Janine

6 + 13 =