Jason Bos

WAT IS JE ROL BINNEN MAGNUS?

Ik ben Junior Consultant binnen het Digital Transformation team van Magnus Digital. Ik ben hier werkzaam sinds September 2022.

WAT IS JE ACHTERGROND?

Ik heb International Business and Management gestudeerd aan de Hogeschool van Rotterdam, met een specialisatie in circulaire economie en bedrijfsinnovatie. Na mijn Hbo-opleiding heb ik een tussenjaar gehad en ben ik werkzaam geweest als resource planner voor één van de “Big Four” accountantskantoren. Hierna heb ik een premaster in organisatiewetenschappen gestudeerd in Tilburg waarna ik aansluitend een master in organisatiewetenschappen: Global Management of Social Issues heb gevolgd aan dezelfde universiteit.

WAT VOOR PROJECTEN DOE JE ZOAL?

Sinds mijn start bij Magnus werk ik aan een aantal projecten bij verschillende klanten, waaronder een vraagstuk omtrent de bezorgpropositie van een van de grootste doe-het-zelf zaken in Nederland en hoe digitale transformatie een positieve bijdrage kan leveren. In dit project vervulde ik voornamelijk een ondersteunende rol en hielp ik voornamelijk in een onderzoekende capaciteit. Daarnaast werk ik aan een project bij een mediagroep waar wij bezig met het overbrengen van data naar een nieuwe database. Hierin vervul ik voornamelijk een ondersteunende rol en help ik met het vormgeven van de planning, documentatie en het formuleren van een plan om live te gaan in de nieuwe digitale omgeving. Verder ben ik nog zoekende naar hoe ik intern een bijdrage kan leveren, zoals bijvoorbeeld wat vooronderzoekjes voor events of iets dergelijks. Er is in ieder geval altijd wel iets te doen bij Magnus!

WAT ZIJN JE STERKE PUNTEN?

Ik omarm nieuwe uitdagingen en complexe vraagstukken, daarnaast werk ik altijd hard om nieuwe materie te begrijpen en een manier van toepassing eigen te maken. Daarnaast ben ik analytisch sterk, ga ik pragmatisch te werk en stel ik mij flexibel op.

WAT MOETEN WE NOG MEER VAN JE WETEN?

Ik werk graag in teamverband samen, om gezamenlijk een project in goede banen te leiden. Daarnaast spendeer ik mijn vrije tijd vooral door samen met vrienden of familie te genieten van een lekker hapje en drankje. Ook geniet ik enorm van sport, en beschrijf ik mijzelf als een groot sportliefhebber en geniet ik van tennis, basketbal en bovenal voetbal.

Neem contact op met Jason

13 + 15 =