Jasper Alberts

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant in het Analytics team bij Magnus Blue.

Wat is je achtergrond?

Ik heb de Master Aerodynamics & Wind Energy gevolgt aan de TU Delft. Dit is een master track binnen de studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek met een focus op aerodynamica. Vanuit mijn studie heb ik daardoor een sterke technische achtergrond en heb mij hier ook ontwikkeld op het gebied van machine learning & data science. Meteen na mijn studie ben ik bij Magnus begonnen.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Mijn eerste project bij Magnus was een data science project waar ik aan een dynamic pricing tool heb gewerkt om de optimale prijs van occasions te bepalen. Verder, werk ik nu aan een data science project voor een zorgverlener waar we de dienstverlening van deze partij willen optimaliseren door het toepassen van slimme algoritmes.

Waar ben je goed in?

Door mijn technische achtergrond ben ik sterk in het doorgronden en oplossen van complexe problemen. Dit geeft mij veel energie.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker op een terrasje met vrienden te zitten of om in het weekend naar een Formule 1 race te kijken.  Zelf heb ik tijdens mijn tussenjaar in een team van studenten ook aan een raceauto gewerkt, waarmee ik wereldkampioen zonneracen ben geworden in Australië.

Neem contact op met Jasper

6 + 6 =