Jesper Kerstens

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior consultant in het Analytics team van Magnus Digital Insights.

Wat is je achtergrond?

In 2015 behaalde ik mijn Bachelor International Business aan de universiteit van Maastricht waar ik vervolgens in 2016 de masterstudie Strategic Marketing heb afgerond. Vervolgens ben ik vijf jaar lang als Client Succes Manager werkzaam geweest voor twee verschillende internationale SaaS bedrijven in Amsterdam.

Wat voor projecten doe je zoal?

De afgelopen maanden werk ik voornamelijk aan een Performance Management project waarbij de financiële planning van een gehele organisatie samenkomt in een nieuw systeem. Daarnaast ben ik betrokken bij een project waarbij de ideale BI tool voor een klant wordt geïdentificeerd en geadviseerd.

Wat zijn je sterke punten?

Door mijn ervaring als Client Succes Manager ben ik sterk in klantgerichtheid en kan ik op die manier ook de klanten van Magnus goed ondersteunen. Daarnaast kan ik met mijn analytisch vermogen mijzelf goed uiten in het oplossen van allerlei vraagstukken.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Buiten werk ben ik relatief vaak op de golfbaan te vinden. Daar speel en organiseer ik relatief veel wedstrijden maar ontbreekt het ook zeker niet aan gezelligheid.

Neem contact op met Jesper

3 + 11 =