Jewan Kodde

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij Magnus Digital Foundation.

Wat is je achtergrond?

Mijn gehele studietijd heb ik in Groningen volbracht. Ik ben daar begonnen met de bachelor Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heb ik twee masters gevolgd in Technology and Operations Management en Supply Chain Management. Binnen mijn studies heb ik mij veel gefocust op bedrijfsprocessen.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment werk ik aan mijn eerste opdracht. Hier zijn we bezig met een grote ERP implementatie waarin mensen van alle teams van Magnus Digital betrokken zijn. Binnen het project heb ik de rol van Project Management Ondersteuning. In deze rol help ik met allerhande klussen, sta ik in contact met alle verschillende groepen binnen het project van key-users, consultants en leden van de stuurgroep. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden en bewaken van het budget.

Wat zijn je sterke punten?

In het combineren van de analytische en sociale kant. Ik vind het leuk om achter alles het proces te zoeken en te kijken naar hoe dat efficiƫnt en logisch kan, maar in de hokjes van het proces de mensen zien, hen begrijpen en samen dingen oppakken.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben iemand die graag 101 dingen oppakt en probeer te leren: zeilen, piano spelen, boeken lezen, hardlopen, geschiedenis van Nederland, klussen etc. Nadeel wel is dus dat ik in van veel wat weet en kan, maar ik het expert level nog moet bereiken.

Neem contact op met Jewan

9 + 5 =