Joke Brandt-de Bloois

Wat doe je bij Magnus?

Ik ben senior manager bij het energieteam van Magnus Energy.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Ik werk veel aan opdrachten in de energiesector en dan in het bijzonder rond de integratie van de Europese markt voor elektriciteit. Dat zijn vooral projectmanagement-rollen met een duidelijke link naar IT-implementaties.

Wat is je achtergrond?

Ik heb SEPAM (System Engineering, Policy Analysis and Management) aan de TU Delft gestudeerd. Ook heb ik een tijdje aan de Carnegie Mellon University in de V.S. gestudeerd. Ik werk al sinds 2000 bij Magnus, alwaar ik mij om de paar jaar min of meer opnieuw uitvind. Zo kan ik steeds weer nieuwe uitdagingen oppakken.

Waar ben je goed in?

In IT project management. Ik kan mensen samenbrengen en motiveren en zo goed functionerende werkgroepen creëren. Wat ik ook goed kan, is complexe vraagstukken analyseren en oplosbaar maken met een duidelijk stappenplan.

Wat moeten we verder over je weten?

Ik heb twee dochters, ik woon op de Veluwe en werk in mijn vrije tijd graag in de tuin. Of op een andere manier buiten zijn, bij voorkeur op het water. En ik droom ervan om ooit weer eens structureel te gaan paardrijden, want dat is van oudsher mijn hobby.

Neem contact op met Joke

11 + 4 =