Joris Schalks

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij Magnus Digital Insights.

Wat is je achtergrond?

Voordat ik bij Magnus ben begonnen heb ik een Master Operations Management & Logistics gedaan aan de TU Eindhoven. Deze Master was een vervolg op de Bachelor Industrial Engineering, eveneens aan de TU/e. 

Wat voor projecten doe je zoal?

De afgelopen maanden heb ik mij bij een vervoersbedrijf bezig gehouden met het optimaliseren van hun SAP Business Warehouse en het ontsluiten van data van SAP data naar Microsoft Azure. Bij een ander project zijn we enkele rapportages aan het overzetten van Business Objects naar SAP Analytics Cloud. Hierbij is het doel dat de klant vanuit strategisch oogpunt wil beoordelen of het volledig wil overstappen naar SAP Analytics Cloud. Mocht dit het geval zijn dan zullen we de klant ook helpen bij de implementatie hiervan.

Waar ben je goed in?

Mijn kracht als consultant bij Digital Insights ligt in de combinatie van een sterk analytisch vermogen en goede sociale vaardigheden. Hierdoor zijn vraagstukken goed te ontleden en te communiceren naar de klant.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Naast het werken vind ik het ook erg leuk om met Magnus te sporten! Zo zit ik in het hockey- en voetbalteam van Magnus en heb ik bij het laatste Magnus golftoernooi een mooie 2e plek weten te behalen.

Neem contact op met Joris

12 + 12 =