Kevin Dekker

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben advanced analytics consultant bij Magnus Blue.

Wat is je achtergrond?

Tijdens mijn tweejarige master in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente, heb ik mij kunnen verdiepen in de wiskunde modellen die komen kijken bij het optimaliseren van productie en logistiek. Mijn keuzevakken heb ik grotendeels besteed aan machine learning gerelateerde vakken. Daarnaast was het enorm interessant om meer over change management en leadership te leren in het universiteits brede Honours programma.  

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Toen ik bij Magnus kwam werken werd ik gelijk op een groot project gestaffed. Daar implementeren we, op het moment van schrijven, een nieuw ERP systeem gebaseerd op de nieuwste cloud technologie. Mijn rol hierin speelt zich af in het team dat verantwoordelijk is voor de technische integraties van systemen. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat inkooporders aangemaakt kunnen worden in systeem A, terwijl goedkeuring en financiële administratie in systeem B plaatsvindt.

Waar ben je goed in en wat zijn je sterke punten?

Gebruik maken van mijn gestructureerde aanpak en analytisch vermogen. In mijn ervaring heeft gestructureerd werken een positieve invloed op het tijdig opleveren van deliverables en zorgt een kritische, anlytische blik voor het vroegtijdig opmerken van mogelijke nieuwe mogelijkheden of juist risico’s en randvoorwaarden.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Lees meer over mij en mijn start bij Magnus in mijn interview op de werkenbijMagnus site.

Neem contact op met Kevin

15 + 2 =