Lauren Spaans

Wat is je rol binnen Magnus? 

Ik ben consultant bij Magnus Digital Foundation.

Aan wat voor projecten werk je zoal aan?

Ik werk op dit moment aan een grote ERP implementatietraject samen met collega’s van de verschillende afdelingen binnen Magnus Digital. Ik ben op dit project onderdeel geweest van verschillende teams. Zo ben ik begonnen in het testteam, waar ik ervaring heb opgedaan met het opzetten en coördineren van systeemtesten. Ook ben ik onderdeel geweest van het nazorgteam, waar onder andere ik verantwoordelijk was voor het opzetten en coördineren van de nazorg organisatie na livegang.

Op dit moment begeleid ik de dagelijkse gang van zaken binnen een primaire werkgroep. Deze werkgroep is verantwoordelijk voor het inrichten en uitdragen van het ERP systeem. Ik vervul hier een ondersteunende en coördinerende rol, en help ik bij zowel de analytische als bij de praktische uitwerking.

Wat is je achtergrond?

Ik heb mijn bachelor psychologie cum laude afgerond aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam. Ik heb menselijk gedrag altijd al interessant gevonden, en ik leer daar graag over. Tijdens mijn studie miste ik echter de focus op menselijk gedrag binnen het bedrijfsleven, en ben ik daar meer verdieping in gaan zoeken in de master Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ook hier studeerde ik cum laude af en kwam ik terecht bij Magnus! Binnen Magnus werd mijn affiniteit voor IT verder uitgebreid, en krijg ik er veel energie van om hier elke dag weer meer over te leren!

Verder merk ik dat ik mijn kennis binnen psychologie, en mijn kennis in bedrijfskunde goed kan combineren en toepassen als junior business consultant. Ik vind vooral de afwisseling leuk!

Wat zijn je sterke punten?

Ik kan van mezelf zeggen dat ik een doorzetter ben en niet makkelijk opgeef. Ik vind het leuk om complexe vraagstukken uit te denken, deze gestructureerd aan te pakken en hier een oplossing voor te vinden. Verder ben ik communicatief sterk en sta ik altijd open voor feedback. Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren. Zo ben ik intern binnen Magnus onderdeel van verschillende commissies. Eén van de commissies waar ik inzit houdt zich bezig met het verhogen van brand awareness binnen geselecteerde universiteiten en het aantrekken van jong talent. Met een andere commissie houd ik me bezig met het organiseren van leuke evenementen, zo hebben we laatst indoor geskydived!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het leuk om te sporten, en dan vooral krachttraining in de sportschool. Verder kan ik genieten van een goed boek en vind ik het leuk om te koken. Ook heb ik sinds kort mijn duikbrevet, en kan ik niet wachten om meer avonturen onderwater te beleven!

Neem contact op met Lauren

2 + 1 =