Laurien Verschuur

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant in het Digital Transformation team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor en master op het gebied van International Business gedaan in Groningen. Daarbij heb ik ook een minor gevolgd in journalistiek. Tijdens mijn studie ben ik meermaals langere tijd in Azië verbleven voor studie, onderzoek en stage bij de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel in Bangkok. Sinds 2018 werk ik bij Magnus.

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik werk veelal aan projecten met betrekking tot de selectie en implementaties van ERP en CRM oplossingen in verschillende industrieën. Hierbij werk ik aan aan zowel proces-analyse en optimalisatie vraagstukken, als ook change management – zoals het opzetten en coördineren van testen en trainingen. In deze werkzaamheden heb ik vaak een rol als schakel tussen business en IT. Ik haal veel plezier uit mijn werk omdat ik het als een uitdaging en puzzel zie om in samenwerking de best mogelijke processen, systemen of implementaties op te leveren.

Wat is je sterke punt?

Ik ben analytisch, teamgericht en enthousiast om nieuwe plaatsen, mensen en ervaringen te ontdekken. Drijfveren zijn samen oplossingsgericht en optimaliserend te werk gaan.

Neem contact op met Laurien

15 + 15 =