Lisanne Hogeveen

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben junior consultant bij Magnus Digital Solutions. Hier maken wij Mendix applicaties waar onze klanten blij van worden.

Wat is je achtergrond?

Ik heb een bachelor en master Wiskunde behaald aan de Universiteit Utrecht. Daarbij heb ik ook mijn tweede- en eerstegraads lesbevoegdheid behaald. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als docent wiskunde op een middelbare school. Daar heb ik met veel plezier een aantal jaar wiskunde B en wiskunde D gegeven aan (voornamelijk) vwo 4, vwo 5 en vwo 6. Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij Magnus

Wat voor projecten doe je zoal?

Ik ben momenteel actief binnen twee projecten. Bij één project bouwen we een nieuwe app waarin data op een slimme manier samengebracht wordt. Bij de andere klant ontwikkelen en beheren we vijf bestaande apps. De afwisseling hierin is erg leuk: ik kan op meerdere terreinen nieuwe dingen te leren en geen dag is hetzelfde. 

Waar ben je goed in?

Ik ben goed in het analyseren en structureren van problemen.  Ook ben ik niet bang om hulp te vragen van collega’s als iets niet lukt, daardoor kan ik veel van ze leren en komen we tot een mooi resultaat.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben een groot voetbalfan. Bij mijn teamgenoten sta ik erom bekend dat ik bij het scoren van een 5-0 doe alsof ik de Champions League heb gewonnen, maar ik ben van mening dat je overwinningen moet vieren.

Neem contact op met Lisanne

3 + 6 =