Lotte Bijsterbosch

Wat is je rol hier bij Magnus?

Ik ben consultant bij het Analytics team van Magnus Digital.

Wat is je achtergrond?

Omdat ik zo veel verschillende dingen interessant vind ben ik mijn studie begonnen op AUC. Hier heb ik mijn interesse in wiskunde en programmeren kunnen combineren met niet-technische vakgebieden. Daarna heb ik mij gefocust op data science tijdens een MSc in Business Analytics, waar ik ook veel machine learning projecten heb kunnen doen.

Aan wat voor opdrachten werk je zoal?

Op dit moment ben ik deel van een groot team om een nieuw ERP systeem op te zetten. We doen dit in het S/4Hana Cloud systeem. Hierbij houd ik me bezig met de finance tak en schrijf ik ook stukken code als toevoeging op de functionaliteiten van het ERP systeem.

Daarnaast werk ik ook mee aan een aantal innovaties op het gebied van machine learning en robotics. Zo heb ik een robot geprogrammeerd die je computer kan besturen alsof het een gewone gebruiker is, en zijn we bezig om een agent te maken die slimme keuzes kan maken.

Waar ben je goed in?

Veelzijdig, analytisch en nieuwsgierig zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik leer graag nieuwe dingen en krijg veel energie van een goede technische uitdaging.

Wat moeten we nog meer over je weten?

In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te koken, het liefst voor een groep vrienden. Verder sport ik ook graag, zoals hockeyen en snowboarden en kickboksen.

Neem contact op met Lotte

11 + 3 =