Lucie Bolt

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant binnen het Digital Transformation team van Magnus Red.

Wat is je achtergrond?

Na een half jaar Bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam, wat niet mijn ding was, ben ik geswitcht naar iets compleet anders: International Hospitality Management in Leeuwarden. Dat beviel erg goed, en daarna ben ik verder gegaan met een MScBA in Change Management bij TIAS Business School in Utrecht. Tijdens mijn master heb ik veel gedaan rondom Process Redesign en IT. Veel aspecten hiervan kom ik vaak tegen in mijn werk bij Magnus. Sinds 2016 werk ik hier, voornamelijk aan projecten in de media en retail.

Aan wat voor projecten werk je zoal?

De meeste projecten die ik tot nu toe heb gedaan gaan over proces analyses en optimalisaties, het herstructureren en ontwerpen van systeemlandschappen, maar ook over het daadwerkelijk implementeren van systemen. Binnen ons team werken we momenteel veel aan Open Source oplossingen. Dat is nog relatief nieuw en onbekend voor veel mensen, en daardoor extra uitdagend.

Waar ben je goed in?

Ik kan goed analyseren, structuur aanbrengen, communiceren en organiseren.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd heel erg van surfen, dansen, wielrennen, hardlopen en van pure chocolade. Ik heb een eigen chocolade bedrijfje en webshop: ChocQue. ChocQue is de allerlekkerste raw, organic en vegan chocolade.

Neem contact op met Lucie

14 + 5 =