Maarten van Welsem

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben principal binnen Magnus Digital Transformation. Mijn focus ligt op business & IT projecten waarbij ik normaliter de rol van programma/projectmanager vervul. Tevens voer ik op regelmatige basis advies/audit opdrachten uit. Dit zorgt voor een goed en breed overzicht in de verschillende vragen van bedrijven. 

Wat voor projecten doe je zoal?

Projecten variëren van software selecties binnen retail tot advies over architectuur binnen media en educatie tot programmamanagement voor portfolio van projecten binnen de energiebranche.

Wat is je achtergrond?

Naast bedrijfseconoom (Tilburg University in Tilburg) ben ik ook register controller (aan Nyenrode Business University).

Wat zijn je sterke punten?

Resultaatgerichtheid, een sterk analytisch vermogen en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Tevens kritisch op de inhoud, maar zeker ook vriendelijk. 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik volg Spaanse lessen in mijn vrije tijd!

Neem contact op met Maarten

14 + 10 =