Maarten van Welsem

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben senior manager binnen Magnus Red. Focus ligt op business & IT projecten waarbij ik normaliter de rol van programma/projectmanager vervul. Tevens voer ik op regelmatige basis advies/audit opdrachten uit. Dit zorgt voor een goed en breed overzicht in de verschillende vragen van bedrijven.

 

Wat voor projecten doe je zoal?

Projecten variëren van programmamanagement voor een portfolio van projecten in de energiebranche tot een audit in de auto industrie tot advies over de inrichting van de financiële planning en rapportages in de opleidingsbranche.

Wat is je achtergrond?

Naast bedrijfseconoom (Tilburg University  in Tilburg) ben ik ook register controller (aan Nyenrode Business University).

 

Wat zijn je sterke punten?

Resultaatgerichtheid, een sterk analytisch vermogen en een gestructureerde werkwijze kenmerken mij. Tevens kritisch op de inhoud, maar zeker ook vriendelijk.

 

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik vind het leuk om af en toe deel te nemen aan een pubquiz!

Neem contact op met Maarten

2 + 7 =