Magiel Tak

Wat is je rol binnen Magnus?

Ik ben managing consultant bij Magnus Digital.

Wat voor projecten werk je zoal aan?

Projecten gericht op het verbeteren van bestaande dienstverlening aan klanten, maar ook het opzetten van nieuwe dienstverlening. Denk aan het opzetten van een app om klanten te behouden, het implementeren van CRM of het optimaliseren van back office processen.

Wat is je achtergrond?

Ik heb in Tilburg Strategisch Management gestudeerd en ben afgestudeerd op het onderwerp ‘Synergie’. Dat was destijds een heel actueel onderwerp en dat speelt nog steeds een rol in alle opdrachten die ik doe. In 1997 ben ik bij Magnus gestart en dus altijd gebleven.

Waar ben je goed in?

In bruggen bouwen. Tussen Business en IT. Tussen Operatie en Management. En tussen de voor- en achterkant van bedrijven. Dat lukt alleen vanuit een mensgerichte benadering. En vanuit niets iets kunnen maken. Als er chaos en een brei aan belangen en posities is, dan kan ik daar goed een plan voor maken en dat tot uitvoering brengen.

Wat moeten we nog meer over je weten?

Ik ben de initiator van verschillende marktonderzoeken, zoals een benchmark onder uitgevers, een onderzoek naar klantretentie en naar programmatic advertising. Verder vind ik het leuk om ronde tafels en workshops te faciliteren voor relaties en brancheorganisaties.

Neem contact op met Magiel

5 + 6 =