Magnus Digital: “We accelerate business success in a digitizing and data driven world by innovating business, processes and technology”

In de steeds sneller veranderende markt, is het voor onze klanten essentieel dat ze nog meer focus hebben op wendbaar, flexibel, schaalbaar en efficiënt opereren. Bovendien zien we dat de markt steeds meer vraagt naar complementaire teams die samenwerken aan uitdagende digitaliseringstrajecten. 
Binnen Magnus Digital hebben we een eigen visie en methode om klanten te gidsen in deze digitale transformatie: The Digital Journey. Binnen deze bewezen aanpak denken wij met de klant mee. Als je kijkt in de tijdsgeest van nu dan speelt digitalisering een grote rol, denk bijvoorbeeld aan het inzetten van data, het centraliseren van verschillende informatiestromen of het optimaliseren van een van de belangrijkste bedrijfsprocessen.

Als ambitieuze en pragmatische partner richten wij ons op het creëren van waarde en minimaliseren van overheadkosten door te focussen op de organisatie(structuur), bedrijfsprocessen en ondersteunende IT-systemen. Door deze efficiëntieslag te realiseren, helpen wij onze klanten zich meer te focussen het ontwikkelen en innoveren van de processen waar zij zich mee onderscheiden van de markt.

Hierbij zetten we onze aantoonbare ervaring en diepgewortelde kennis in om onze klanten in ieder digitaliseringstraject van A-Z te gidsen: Van een plan, de realisatie tot verdere innovatie zoals RPA, Process mining en Artifical Intelligence. Wat erg gaaf is om te zien, is dat de markt steeds meer om deze integrale manier van aanpakken vraagt en zo kunnen complementaire teams steeds meer samenwerken aan uitdagende oplossingen gedurende alle fases van het traject. Tijdens de trajecten nemen we onze klanten in iedere fase mee om zo schouder aan schouder te werk te gaan. Dit doen we binnen Magnus Digital met vier teams die in onze grotere projecten allemaal hun steentje bijdragen.

Digital Transformation

Dit team richt zich op management consultancy, IT-architectuur-vraagstukken, digital commerce en de bijbehorende digitale organisatie. Daarnaast voert zij vaak het project- en programmamanagement tijdens implementatieprojecten bij onze opdrachtgevers.

Digital Solutions

Dit is het team dat zich bezighoudt met Mendix Consultancy. Dit betekent vanuit een klantbehoefte meedenken in Low-code bedrijfsspecifieke oplossingen, zoals bijvoorbeeld een ruimtereserveringstool bij een Nederlandse vervoerder.

Digital Foundation

Met dit team dragen we bij aan het realiseren van een solide basis voor de Digitale Transformatie door onder andere het implementeren van moderne SaaS oplossingen, zoals SAP S/4HANA Public Cloud. Deze toepassingen schrijven een standaard manier van werken voor, de kunst is om vanuit die standaarden maximaal gebruik te maken van de voordelen die dergelijke oplossingen bieden.

Digital Insights

Dit team is bezig met Business Intelligence, Advanced Analytics en AI. Ook hier weer is de focus op SAP als oplossing, maar daarnaast hebben wij binnen dit team ook veel expertise in MS PowerBI.
De opzet van Magnus Digital speelt in op de marktontwikkkeling waarin een integrale aanpak continue belangrijker wordt. Dit resulteert in grotere en complexere projecten, waarbij onze consultants worden getriggerd en uitgedaagd.

We horen vaak dat men zich afvraagt hoe wij het voor elkaar krijgen om zulke goede mensen aan het werk te hebben. Al onze consultants gaan er 100% voor en werken goed samen: Ook, en vooral mét, de klant. Daarnaast willen wij de klant goed begrijpen. Het zit immers in onze cultuur dat we graag onze klant helpen een probleem op te lossen. Het maakt ons dan ook trots als we de juiste vertaalslag hebben weten te maken van een uitdaging naar een concrete oplossing en succesvolle implementatie. We moeten het samen geregeld krijgen en dat is een onderdeel van onze cultuur die we altijd willen behouden.

Voor ons is “Jullie snappen onze business” een groter compliment dan “Jullie waren de snelste of goedkoopste partner”.

In het aantrekken van goede mensen is recruitment erg belangrijk bij Magnus Digital. In ons recruitment proces hebben we drie rondes waarbij de kandidaat in iedere ronde twee consultants spreekt. De gedachte hierachter is dat zowel de kandidaat als consultants een goed beeld over elkaar kunnen vormen.

De ultieme vraag die we na het sollicitatiegesprek bespreken en beantwoord moet worden met een overtuigende ‘’JA!’’ is: Neem je deze persoon morgen mee naar de klant? Hier hechten we ontzettend veel waarde aan.

En tot slot, in het aannemen van nieuwe mensen doen we geen concessies. Bij twijfel doen we het niet. Een ieder die we aannemen, moet er in principe voor zorgen dat het gemiddelde van het team er beter door wordt.

Meer weten over de teams van Magnus digital. Neem dan contact op met Axel Groothuis of Adem Karademir

15 + 2 =