Heugelijk nieuws van SAP vandaag! Magnus is finalist geworden bij de SAP® Pinnacle Awards in de categorie “New SAP Cloud Partner of the Year- Small and Midsize Companies” De jaarlijkse SAP Pinnacle Awards staan stil bij toonaangevende SAP partners. De geselecteerde partners blinken uit in het ontwikkelen en uitbreiden van hun partnership met SAP en het helpen van klanten om hun doelen te bereiken. De finalisten en winnaars in 34 categorieën werden uit duizenden organisaties wereldwijd gekozen. Dit gebeurt op basis van aanbevelingen uit het SAP veld, feedback van klanten en prestatie indicatoren.

“We zijn trots dat we ons in hoog tempo ontwikkelen op het gebied van het SAP productportfolio in de Cloud. Dit past uitstekend bij ons innovatieve karakter en de focus die we hebben op S/4 HANA Public Cloud. Deze nominatie hebben we volledig te danken aan de inzet van onze experts, de nauwe samenwerking met onze klanten en onze jarenlange relatie met SAP Nederland.”

Peter-Jan Simons

Managing director, Magnus

Met de SAP Pinnacle Awards zet SAP de meest vooraanstaande partners in de schijnwerpers.Deze partners hebben hun toewijding getoond om te teamen met SAP om hun missie: “The Best Run SAP!” samen met hun gezamenlijke klanten te volbrengen.

 Lees meer over onze expertise op het gebied van SAP Digital Core.