Management Team

Alexander van der Mark

Alexander van der Mark is partner bij Magnus Red. Hij is een gedreven en onafhankelijke adviseur, die steeds een stap verder denkt. Doordat hij de talenten en drijfveren van betrokkenen goed herkent, weet hij snel resultaten te boeken. Op dit moment werkt Alexander als programma manager voor een consortium van Europese Transmission Systems operators. Ook is hij verantwoordelijk voor de Energie practice van Magnus Red.

Lees verder »

André Damsteegt

André is managing partner van Magnus Green. Hij is één van de oudgedienden van Magnus. Met meer dan 15 jaar ervaring in complexe IT-landschappen en een stevig trackrecord van tevreden klanten, leidt hij nu zijn eigen club, om zijn visie – wérkende oplossingen – verder te realiseren.

Het doel van Magnus Green is eenvoudig en helder: klanten adviseren en helpen bij het vertalen van de bedrijfsdoelstellingen naar juiste technische oplossingen. Lees verder »

Axel Groothuis

“Brede en complexe vraagstukken samen terugbrengen naar essentie en haalbaarheid.”

Axel Groothuis is partner bij Magnus Red. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in omnichannel retailing en e-commerce. Hij hielp toonaangevende retailorganisaties als Bijenkorf, Beter Bed, WE Fashion en Hunkemöller met het realiseren van hun e-commerce strategie. Axel is een betrokken adviseur en programmamanager die graag opereert op het snijvlak van marketing, supply chain en technologie. Hij spreekt en schrijft regelmatig over omnichannel retailing en aanverwante thema’s. Axel is tevens programmamanager binnen het Shopping Tomorrow-onderzoeksprogramma en gastdocent op Nyenrode.

Lees verder »

Frank Balder

“Als partner bij Magnus ben je gelukkig nog erg betrokken bij de opdrachten.”

Frank Balder is partner bij Magnus Blue en breed actief binnen Magnus. Hij heeft meer dan 20 jaar consultancy ervaring in operational excellence, business transformaties en supply chain management projecten. Hij voerde opdrachten uit in meer dan tien landen, voor opdrachtgevers in de consumentenproducten sector en B2B producten. Vaak projecten waar een echte doorbraak bereikt wordt door een nieuwe manier van werken, nieuwe processen of het introduceren van nieuwe technologie. De inzet van IT speelt daarbij vaak een belangrijke rol.

Lees verder »

Hans Hoogsteen

Hans is partner bij Magnus Blue en breed actief binnen Magnus. Hij startte zijn loopbaan bij Andersen Consulting (nu Accenture) en was een van de oprichters van Magnus in 1990. Hans was lid van de Raad van Bestuur van Magnus Holding. Daarna startte hij een aantal nieuwe activiteiten, waar ondermeer de Gooische Auto Mediair uit voort is gekomen. Sinds de oprichting van Magnus Technology Consultants in 2006 is Hans weer actief als bestuurder en dat is hij tot op de dag van vandaag.

Lees verder »

Peter-Jan Simons

Peter-Jan is managing partner bij Magnus Blue en breed actief binnen Magnus. Hij is in 2002 gestart als BI consultant en daarna al snel als project-, programma- en interim manager aan de slag gegaan. In die rollen heeft Peter-Jan een brede ervaring opgedaan in advies- en implementatieprojecten rondom ERP en BI. Als een van de oprichters van Magnus Technology Consultants in 2006 maakt Peter-Jan deel uit van het management van Magnus met initieel als focus de consultancy organisatie en Delivery. Sinds medio 2012 is Peter-Jan eindverantwoordelijk voor Magnus.

Lees verder »

René Peters

“Een onmogelijke opgave? Echt niet! Als je maar de ratio en gevoelens combineert.”

René Peters is partner bij Magnus Red. Hij heeft meer dan 25 jaar consultancyervaring voor diverse multinationals, zoals Nikon, Heineken, DSM en Philips. Zijn expertise ligt op het snijvlak van Business Intelligence en Finance. René kan goed luisteren en is analytisch zeer sterk. Hierdoor weet hij complexe vraagstukken, bedrijfsstructuren en (cross-border) regelgeving te vertalen naar heldere managementinformatie en budgetterings- en consolidatiemodellen. René is ook verantwoordelijk voor de Banking & Finance practice.

Lees verder »

Vincent Beumer

Vincent is partner bij Magnus en verantwoordelijk voor het Analytics team. Hij is gedreven om de analytics functie van bedrijven naar een hoger niveau te brengen, zodat ze meer waarde uit hun data halen en gaan acteren als data-gestuurde organisaties.

Sinds 2005 heeft hij bij veel verschillende organisaties meegeholpen bij het verbeteren van hun Business Analytics processen. Lees verder »

Willem Hulshof

“If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it.”
(Albert Einstein)

Willem is managing partner bij Magnus Red. Hij startte zijn loopbaan bij Andersen Consulting. En was een van de oprichters van het oorspronkelijke Magnus. Deed als CEO van Magnus Holding en Meteor Data Communications uitgebreide bestuuurlijke ervaring op. Nam het initiatief tot de management buy-out in 2006. Wordt beschouwd als visionair op het gebied van innovatie en technologie.

Lees verder »