Sinds 2022 is Magnus Digital officieel partner van Databricks. Deze stap is gezet na het succesvolle gebruik van Databricks, pioneer van de lakehouse-architectuur, bij enkele projecten van verschillende klanten. 

“Databricks is verheugd met het toetreden van Magnus Digital als Consulting Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van data engineering en data science en al een aantal succesvolle Databricks projecten achter de rug, is Magnus Digital een perfecte toevoeging aan het Databricks partner ecosystem.” – Petra Ras, Partner Success EMEA

 

Databricks is een open en uniform cloud platform voor grootschalige data engineering en data science. In deze collaboratieve omgeving kunnen analytics teams samen aan werken aan data-engineering, machine learning en analyse vraagstukken in verschillende programmeertalen. Daarnaast heeft het ook een SQL interface en een uitgebreide workflow functionaliteit, waardoor Databricks tevens ook als data warehouse kan fungeren.

Als Magnus Digital zijn we erg verheugd met dit partnerschap en kijken we uit naar een lange en succesvolle samenwerking. Wil jij ook aan de slag met Databricks? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Han Raaijmakers.

6 + 4 =