Greetje Gompelman-Kooima

“Success doesn’t just come and find you, you have to go out and get it.”

Al sinds 2008 werk ik bij Magnus als SAP FI/CO consultant. Ik heb meegewerkt aan enorm veel gave projecten. 50+ bedrijven van een modemerk in SAP binnen 4 maanden, check! Nieuwe producten ontwikkelen om onze klanten en nieuwe klanten te benaderen, check! De SAP Quality Award winnen voor Fast delivery, check!

Allemaal projecten waar ik met veel plezier aan gewerkt heb. Samen met de klant en een leuk team van Magnus. Veel variatie in projecten, leuke klanten en leuke collega’s, dat is ook waarom ik nog steeds met veel plezier bij Magnus werk. Het leukste is: je kunt je eigen pad kiezen. Heb je een goed idee? Ga naar één van de partners en met een goed verhaal kun je het uitvoeren. Afgelopen jaar wilden we iets doen op het gebied van innovatie.

Innovation LabsEr zijn bij Magnus veel mensen met ideeën, maar er was geen podium, platform waar ze deze ideeën kunnen uitwerken. Samen met een paar collega’s van de verschillende Magnus onderdelen, zijn we aan de slag gegaan en hebben we Magnus Labs ontwikkeld. Een middag waarin een groep collega’s samen kan nadenken/brainstormen over verschillende onderwerpen. In eerste instantie was het management kritisch, zou het niet teveel tijd en dus geld kosten? Maar na de eerste middag waren ze compleet om. Wat een positieve energie had iedereen uitgedragen. De winnaar van de middag heeft 15 dagen gekregen om het idee te ontwikkelen, en zelfs nu daar bijna geen tijd voor is omdat de klantvraag erg hoog is, denkt datzelfde management weer mee hoe we die 15 dagen het beste kunnen besteden. Dat is sharing the joy!

Meer weten? Mail Greetje.

Links

Meer professionals